Gå til innhold

Om oss

Som en avdeling i T O Slettebøe er vi sørlandets desidert største maskinforretning, med over 75 års erfaring.

T O Slettebøe AS disponerer i dag ca. 4000 m2 i eget bygg, og har godt med parkeringsplasser. Produktbredden er påfallende og servicegraden er høy. Vårt produktspekter omfatter så godt som alt som brukes i industriell sammenheng. Vi representerer verdens ledende produsenter i vårt nærmarked, men importerer mange produkter som selges på landsbasis.

I dag har firmaet 43 ansatte med spisskompetanse innen ulike felt. Arbeidsstokken er ualminnelig stabil. Dette sikrer jevn kompetanse og faste kundekontakter. Jevnlig kursing og oppdatering på ulike felt sikrer at man alltid har mulighet for å løse kundens utfordringer. Våre sterkeste konkurransefortrinn er kvalitet, kompetanse, tilgjengelighet og service. Utenom salg og prosjektering har vi også en velutstyrt serviceavdeling, som dekker de fleste behov innenfor montasje, service og reparasjon.

Kvalitet i alle ledd er et varemerke for T O Slettebøe AS. Du skal være sikker på at vi til enhver tid og i alle sammenhenger vil ta vare på deg som kunde på best mulig måte. Vi er trygge på at vi lever opp til vår visjon om å « være den beste maskinforretningen», og har valgt å formalisere våre forpliktelser ovenfor kunden gjennom ISO-sertifisering utført av Scandinavian Certification AS.  

T O Slettebøe AS
Skibåsen 38
4636 Kristiansand
Telefon 38 12 91 00
post@sletteboe.no
org. 916 029 349